Здоровий спосіб життя

Що таке здоровий спосіб життя ? 

Кожна нормальна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Але чи все ми робимо для цього? Якщо проаналізувати "кожен крок" нашого типового дня, то, швидше за все, все йде з "точністю до навпаки".

Найбільші "екстремали" вранці, ледве вставши з ліжка, як біороботи збираються на роботу або навчання, вдень нервують через дрібниці, об'їдаються за столом, сваряться з близькими, заздрять знайомим і колегам, вкладають всі сили і кошти на придбання чергової модної речі або "іграшки для дорослих ", вечорами відпочивають на дивані біля телевізора, а вихідний мріють провести біля мангалу з шашликами або зайнятися" шопінгом ". Решта, не всі але багато хто, проводять свій день, дублюючи цей спосіб життя в більшій чи меншій мірі.

Природним наслідком такого способу життя є хвороби, нервові розлади, проблеми на роботі та в сім'ї. Хвороби ми лікуємо ліками, більшість з яких мають стільки побічних ефектів, що одне лікують, а інше калічать. Проблеми, в залежності від статі, "заїдаємо" або "запиваємо". Коло замикається і розірвати його можна тільки зробивши крутий віраж у бік здорового способу життя.

Відділ з питань сім’ї, молоді та спорту приділяє значну увагу популяризації ЗСЖ серед населення міста шляхом проведення тренінгів, лекцій, бесід та акцій. Серед них:

„Відповідальність починається з тебе”,

„Міняю цигарку на цукерку”...

Ряд заходів було проведено спільно з громадською організацією „Здрав будь”(керівник Олег Швець), діяльність якої спрямована на популяризацію здорового способу життя.

 

 

 

Острог - молодіжна столиця 2022
ОРГАНИ ВЛАДИ


 
МІСТА ПОБРАТИМИ

Місто побратим - Берунь

Місто побратим - Сандомир

Місто побратим - Гнев

Місто побратим - Моравський Берунь
 
БАНЕРИ
Національна служба здоров'я


covid19.com.ua


Золоті сторінки Рівненщини


Гід з державних послуг


Асоціація малих міст України






Національної дитяча гаряча лінія

Офіційний веб-сайт Державного реєстру виборців


Національний університет «Острозька академія»

Error