Скликається чергова сесія міської ради

18 січня 2022 року міський голова Юрій Ягодка підписав розпорядження № 6-р "Про скликання чергової 21 сесії Острозької міської ради восьмого скликання". Сесія відбудеться 28 січня 2022 року за адресою просп. Незалежності, 14 (Велика зала Острозької міської ради). Початок реєстрації о 09 год. 30 хв. Початок засідання о 10.00 год.

До порядку денного внесено наступні питання:

- Про затвердження порядку денного 21-ї сесії Острозької міської ради восьмого скликання.

- Про організацію харчування дітей пільгової категорії, встановлення вартості одноразового безоплатного харчування в закладах загальної середньої освіти, плати за відвідування дітьми закладів дошкільної освіти.

- Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок  в Острозькій міській територіальній громаді.

- Про затвердження Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про затвердження Положення про Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування виконавчого комітету Острозької міської ради у новій редакції.

- Про оплату праці керівників комунальних підприємств у сфері житлово-комунального господарства Острозької міської ради та затвердження типової форми контракту.

- Про зміну назви, місцезнаходження закладів загальної середньої освіти Острозької міської територіальної громади та затвердження Статутів у новій редакції.

- Про Програму розвитку футболу в Острозькій міській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки.

- Про комплексну Програму профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю в Острозькій міській територіальній громаді на 2022-2023 роки.

- Про надання соціальних послуг Острозьким міським центром соціальних служб.

- Про надання фінансової допомоги жителям Острозької міської територіальної громади.

- Про затвердження акта приймання-передачі з балансу Острозької міської ради  на баланс управління забезпечення надання адміністративних послуг виконавчого комітету Острозької  міської ради адмінприміщення за адресою: м. Острог, просп. Незалежності,14.

- Про затвердження акта приймання-передачі з балансу Острозької міської ради  на баланс  управління освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету Острозької  міської ради адмінприміщення за адресою: м. Острог, вул. Кривоноса, 32.

- Про надання дозволу на передачу основних засобів та нематеріальних активів на баланс управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про Порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою на території Острозької міської територіальної громади або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів.

- Про внесення змін до рішення Острозької  міської ради № 219  від 30 квітня 2021 року  «Про передачу майна, що знаходиться  в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс управління  містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та  землекористування виконкому Острозької міської ради».

- Про затвердження акта приймання-передачі основних засобів.

- Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Острозької міської територіальної громади. 

- Про затвердження результатів інвентаризації вулиць та доріг комунальної власності Острозької міської територіальної громади.

- Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Острозької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні.

- Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Острозької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

- Про надання згоди на списання комунального майна, яке перебуває на балансі Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства,  благоустрою та землекористування виконкому Острозької міської ради. 

- Про внесення доповнення до рішення Острозької міської ради № 558 від 24 грудня  2021 року  «Про затвердження заходів на 2022 рік до Програми  енергозбереження та енергоефективності населених пунктів Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

- Про затвердження заходів на 2022-2025 роки до міської Програми розвитку вулиць і доріг комунальної власності Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

- Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Розпорядження № 6-р "Про скликання чергової  двадцять першої сесії Острозької міської ради восьмого скликання"

Острог - молодіжна столиця 2022
ОРГАНИ ВЛАДИ


 
МІСТА ПОБРАТИМИ

Місто побратим - Берунь

Місто побратим - Сандомир

Місто побратим - Гнев

Місто побратим - Моравський Берунь
 
БАНЕРИ
Національна служба здоров'я


covid19.com.ua


Золоті сторінки Рівненщини


Гід з державних послуг


Асоціація малих міст України






Національної дитяча гаряча лінія

Офіційний веб-сайт Державного реєстру виборців


Національний університет «Острозька академія»