Скликається чергова 22 сесія Острозької міської ради

Чергова 22 сесія Острозької міської ради восьмого скликання відбудеться 25 лютого 2022 року за адресою: просп. Незалежності, 14 (Велика зала Острозької міської ради). Початок реєстрації о 09 год. 30 хв. Початок засідання о 10.00 год. Відповідне розпорядження №21-р підписав 14 лютого 2022 року міський голова Юрій Ягодка.

До порядку денного внесено наступні питання:

- Про затвердження порядку денного 22-ї сесії Острозької міської ради восьмого скликання.

- Подання депутатських запитів.

- Про звіт щодо виконання  бюджету Острозької міської територіальної громади за 2021 рік.

- Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок  в Острозькій міській територіальній громаді.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 26.01.2018 №594 «Про програму розвитку культури в Острозькій міській територіальній громаді на період до 2022 року».

- Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчого комітету Острозької міської ради та її виконавчих органів.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради № 381 від 27 серпня 2021 року «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Острозької міської територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах».

- Про затвердження акта обстеження нерухомого майна.

- Про внесення змін до відомостей про комунальне підприємство «Відродження» Острозької міської ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради № 601 від 28.01.2022 «Про затвердження заходів на 2022-2025 роки до міської Програми розвитку вулиць і доріг комунальної власності Острозької міської територіальної громади  на  2021- 2025 роки».

- Про внесення змін у  додаток № 2 до рішення Острозької  міської ради № 561 від 24 грудня 2021 року « Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища  Острозької міської  територіальної громади на  2022-2026 роки.

- Про внесення доповнення у додаток до рішення Острозької міської ради від 24.12.2021 № 557 «Про затвердження заходів на 2022 рік до Програми благоустрою населених пунктів Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

- Про затвердження Програми будівництва, ремонту та модернізації мережі водопостачання та водовідведення на території населених пунктів Острозької міської  територіальної громади на 2022-2025 роки.

- Про затвердження Програми утримання об’єктів нерухомого майна комунальної власності Острозької міської територіальної громади на 2022-2023 роки.

- Про надання дозволу на списання основних засобів та малооцінних необоротних матеріальних активів, які перебувають на балансі Острозької міської ради.

- Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради №283 від 25.06.2021 «Про затвердження Положення про порядок надання громадянам вільних земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в Острозькій міській територіальній громаді».

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради № 210 від 30.04.2021 «Про затвердження Положення про порядок надання громадянам земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд в Острозькій міській територіальній громаді».

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 30.04.2021 № 212 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 № 29 «Про затвердження програми розвитку земельних відносин в Острозькій територіальній громаді на 2021-2025 роки».

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради № 55 від 12.01.2021 року «Про утворення  Управління забезпечення надання адміністративних послуг виконавчого комітету Острозької міської ради та затвердження Положення про Управління забезпечення надання адміністративних послуг виконавчого комітету Острозької міської ради».

- Про надання фінансової допомоги жителям Острозької міської територіальної громади.

- Про надання дозволу на списання комунального майна, яке перебуває на балансі управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про делегування функцій замовника розроблення  проектної документації та будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі школи по вул. Шкільна, 5А в с. Оженин Рівненського району Рівненської області  (ремонт приміщень їдальні)».

- Про скасування рішень Оженинської та Милятинської сільських рад щодо створення сільських пожежних команд. 

- Про схвалення звернення депутатів Острозької міської ради щодо фінансування видатків на виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги.

- Про розгляд колективного звернення підприємців Острозької міської територіальної громади.

- Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Острозький центр первинної медичної допомоги».

- Про програму розвитку комунального некомерційного підприємства «Острозький центр первинної медичної допомоги».

- Про внесення змін до бюджету Острозької міської територіальної громади на 2022 рік.

Розпорядження № 21-р Про скликання чергової 22 сесії Острозької міської ради восьмого скликання

Острог - молодіжна столиця 2022
ОРГАНИ ВЛАДИ


 
МІСТА ПОБРАТИМИ

Місто побратим - Берунь

Місто побратим - Сандомир

Місто побратим - Гнев

Місто побратим - Моравський Берунь
 
БАНЕРИ
Національна служба здоров'я


covid19.com.ua


Золоті сторінки Рівненщини


Гід з державних послуг


Асоціація малих міст України






Національної дитяча гаряча лінія

Офіційний веб-сайт Державного реєстру виборців


Національний університет «Острозька академія»