15 лютого – День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на територіях інших держав! 

У пекельні землі Афганістану ви йшли безвусими юнаками, звідти поверталися досвідченими воїнами, справжніми чоловіками, загартованими тяжкими буднями «чужої» війни.

З тих часів і до сьогодні вас об’єднує дух бойового братерства, де високо цінуються взаємовиручка, честь і гідність. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, вмієте цінувати сьогоднішній день, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Усі ви приклад для наслідування молодому поколінню!

Минуло вже багато часу з дня завершення війни в чужій країні Афганістан. Вона забрала життя тисяч молодих хлопців та скалічила долі багатьох українців. Острожчина також утратила на тій війні своїх синів. У глибокій шані схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув.

Куди б не закидала доля наших земляків, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. Ми засвідчуємо свою повагу мужності й самовідданій праці солдатів й офіцерів.

Щиро бажаю всім учасникам бойових дій міцного здоров’я на довгі роки, миру, успіхів у праці, добробуту й злагоди у родинах. Нехай біль війни назавжди залишиться у минулому, спокійним буде життя і безхмарним небо!

З повагою міський голова                                                                  Юрій ЯГОДКА

Острог - молодіжна столиця 2022
ОРГАНИ ВЛАДИ


 
МІСТА ПОБРАТИМИ

Місто побратим - Берунь

Місто побратим - Сандомир

Місто побратим - Гнев

Місто побратим - Моравський Берунь
 
БАНЕРИ
Національна служба здоров'я


covid19.com.ua


Золоті сторінки Рівненщини


Гід з державних послуг


Асоціація малих міст України






Національної дитяча гаряча лінія

Офіційний веб-сайт Державного реєстру виборців


Національний університет «Острозька академія»